Ga naar de inhoud

Dit maken wij met veel plezier!

Onze expertises

Bij Jellema Afbouw zijn we gespecialiseerd in wanden en plafonds. Ons team van vakmensen werkt met de beste materialen om jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of het verbeteren van je huidige ruimte, wij leveren altijd maatwerk.

Plafonds

Duurzame plafonds die niet alleen functioneel zijn, maar ook waarde toevoegen aan de ruimte.

Bij Jellema Afbouw bieden we een breed scala aan systeemplafonds die passen bij elke stijl en behoefte. Onze plafonds verbeteren de akoestiek, zorgen voor brandveiligheid en dragen bij aan een stijlvolle uitstraling. Met hoogwaardige materialen en vakkundige installatie zorgen wij voor een duurzaam resultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Wanden

Wanden maken het verschil in een ruimte. In praktisch opzicht als begrenzing, maar tegelijkertijd visueel sfeerbepalend.

Wij zijn specialist in wanden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of je nu kiest voor strakke scheidingswanden, geluidsisolerende oplossingen of brandwerende wanden, wij zorgen voor een perfecte afwerking. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen creëren we wanden die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de stijl van de ruimte.

Elk oud gebouw dat wordt gerenoveerd, vertelt een verhaal van transformatie, van verval naar hernieuwde glorie.
Klanten

Voor wie werken wij?

Samenwerken is voor ons ook echt sámen werken. Prettige dienstverlening zit 'm voor ons in alle details.
We zijn blij met onze tevreden opdrachtgevers!

Samenwerken?

Heel graag! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kop koffie en een goed gesprek over de mogelijkheden.