Ga naar de inhoud

Dit zijn wij

Over Jellema Afbouw

Kortgezegd: we zijn een stel vakidioten. We houden van mooie dingen maken. Van verfijnde systeemplafonds tot betoverende sterrenhemels en van luxe systeemwanden tot brandveilige metal stud constructies. Wij denken aan alle details.
Kwaliteit staat altijd voorop. Met alleen de beste A-merk materialen garanderen we duurzame resultaten die je verwachtingen overtreffen.

Hoe het begon

Een stukje geschiedenis

Jellema Afbouw werd in 2003 opgericht door Minco Jellema. Het begon allemaal met het monteren van systeemplafonds en wanden. Zo maakten klanten voor het eerst kennis met onze diensten. Dankzij een team van enthousiaste en deskundige onderaannemers zijn we uitgegroeid tot een allround afbouwbedrijf. Klaar voor de toekomst!

Waar zijn we actief?

Ons werkterrein

We zijn actief in verschillende delen van de bouwsector: utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Ook helpen we je graag met advies. Of het nu gaat om brandwerende plafonds en wanden, akoestische oplossingen, verlichtingsplannen voor je winkel of kantoor, of het indelen van werkplekken, wij helpen je graag!

We zijn een mooie combinatie van een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring en expertise. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en we werken altijd met goedgekeurd gereedschap, zoals vereist door de ARBO controledienst.

Eens vrijblijvend doorpraten over de bouw onder het genot van een kop koffie? Van harte welkom!

Jellema Afbouw in het kort

0
Opgericht in
0
Specialisten die voor ons werken
0
+
Tevreden klanten`
Klanten

Voor wie werken wij?

Samenwerken is voor ons ook echt sámen werken. Prettige dienstverlening zit 'm voor ons in alle details.
We zijn blij met onze tevreden opdrachtgevers!

Vragen, opmerkingen of kennismaken?

Dat vinden we leuk!